برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:
آموزش و کاربرد مهارت هايی مانند انجام کارهای گروهی، تفکر انتقادی، پرسش گری و …؛
آشنایی با برخی از مفاهیم صنایع و مواد خوراکی (مواد خوراکی سالم و ناسالم، روش های نگه داری مواد خوراکی و …)؛
آشنایی با برخی مشاغل صنایع و مواد خوراکی؛
آماده کردن ناشتایی، ناهار یا شام و میان وعده؛
فرآوری و نگهداری برخی مواد خوراکی (ماست، کره، بسته بندی حبوبات و …).
این فایل با فرمت پاورپوینت ارائه شده و در 36 صفحه تنظیم و قابل ویرایش است.
جهت دانلود از لینک ارائه شده استفاده نمائید این لینک امکان 3 بار دانلود در 3 روز آینده را دارد
11_1572886847_33192_4449_1119.zip3.89 MB |